Παρασκευή 31 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΑΟ
Ψάχνοντας το δρόμο για την τετράδα

Προερχόμενος από τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, που τον εδραίωσαν στην εξάδα, ο Παναθηναϊκός θέλει ανάλογη συνέχεια απόψε αντιμετωπίζοντας στην Ισπανία τη Βαλένθια για την 22η αγωνιστική (22.00 - Novasports 2).

Λίγο πριν την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στόχο την είσοδο στην τετράδα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, και ως εκ τούτου δεν έχουν πολλά περιθώρια απωλειών. Με αντίπαλο την 7η Βαλένθια επιδιώκουν το «διπλό», αφενός για τη διατήρηση της απόστασης ασφαλείας από τους διώκτες τους και αφετέρου για να αποκτήσουν νέα ώθηση, ενόψει και της επόμενης εκτός έδρας αποστολής, στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική.

Κρίσιμες για το στόχο της 4ης θέσης χαρακτήρισε τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο. Αναφερόμενος στη Βαλένθια, την περιέγραψε ως εξαιρετική επιθετικά, με καλά ποσοστά στα τρίποντα αλλά και δυνατή κάτω από τα καλάθια. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τους παίκτες του καλή περιφερειακή άμυνα και να ασφαλίσουν τη ρακέτα.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο Νίκος Παππάς.

  • Σε άλλο αποψινό αγώνα η πρωτοπόρος Εφές δοκιμάζεται στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (20.00 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ