Τρίτη 4 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η ΚΝΕ πάει θέατρο

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ πάει θέατρο, στην παράσταση «Μήδεια». Η «Μήδεια» του Μέντη Μποσταντζόγλου (Μποστ) ανεβαίνει στο θέατρο «Αυλαία» (Τσιμισκή 136, Θεσσαλονίκη), σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Το ρόλο της Μήδειας ερμηνεύει ο Μάκης Παπαδημητρίου. Μαζί του οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Πουρσανίδης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Αννα Κλάδη. Στο ρόλο της καλόγριας Πόλυ η Μίνα Αδαμάκη. Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη, παίζεται ζωντανά επί σκηνής από τους ηθοποιούς και φέρει την υπογραφή της Monika.

Η «Μήδεια» του Μποστ αποτελεί μία από τις κορυφαίες κωμωδίες της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ανά περιόδους στο θέατρο «Στοά», με την Λήδα Πρωτοψάλτη και τον Θανάση Παπαγεωργίου, όπως επίσης από άλλους θιάσους σε καλοκαιρινές περιοδείες στην Ελλάδα.

Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 8/2, στις 18.00, με μειωμένο ομαδικό εισιτήριο (12 ευρώ). Τηλέφωνο κρατήσεων 694.7270.144.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ