Τετάρτη 4 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Το πρώτο βήμα ψάχνουν ΑΕΚ και Περιστέρι

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του FIBA Champions League αναζητούν σήμερα ΑΕΚ και Περιστέρι, που για τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» θα κοντραριστούν με Βόννη στο ΟΑΚΑ (21.30 ΕΡΤ) και Χάποελ Ιερουσαλήμ (19.15 ΕΡΤ) εκτός, αντίστοιχα. Σημειώνεται πως η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και από τις δύο ελληνικές ομάδες μόνο η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση τρίτου αγώνα (ξανά στο ΟΑΚΑ).

ΑΕΚ: Με το ρόλο του φαβορί

Κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται στα μέτρα της, η ΑΕΚ καλείται να αποδείξει εξαρχής το ρόλο του φαβορί για την πρόκριση. Με τον Λάνγκφορντ να έχει επιστρέψει δυναμικά κόντρα στον Πανιώνιο και εν αναμονή της επιστροφής του Γκίκα μετά τον τραυματισμό του η Ενωση ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ισχύ της ενόψει των αναμετρήσεων με τη γερμανική ομάδα. Η εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο χτύπησε το καμπανάκι για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που έχει να κάνει με τη συγκέντρωση των παικτών στους οποίους επέστησε την προσοχή για την αντίπαλο. Η Βόννη θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον αρχηγό της, Ουίλ Βόιγκτ, και ψάχνοντας μια ηχηρή απάντηση στην κακή πορεία στο πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ανεβασμένο στη δύσκολη αποστολή

Με τη νίκη επί του Προμηθέα στο ντέρμπι της τριάδας για το πρωτάθλημα να έχει ανεβάσει την ψυχολογία, το Περιστέρι ρίχνεται στη δύσκολη αποστολή κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας. Απέναντι σε μια εκ των ισχυρών ομάδων της διοργάνωσης και εκ των φαβορί για το τρόπαιο, η ελληνική ομάδα θα κυνηγήσει το δικαίωμα στην πρόκριση. Χωρίς προβλήματα απουσιών στο Περιστέρι επικρατεί αισιοδοξία για το σημερινό παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ