Τετάρτη 4 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Πρώτη «πράξη» σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Διεξάγονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεσπόζει η αναμέτρηση - μία ακόμα τη φετινή σεζόν - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα (21.30 - Cosmote Sport 1), ενώ το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων», ΑΕΚ και Αρη, στο ΟΑΚΑ (18.30 - Cosmote Sport 2).

Τα ξαναλένε στην Τούμπα

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, κυπελλούχος Ελλάδας εδώ και τρία χρόνια, επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, παράλληλα δε να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στο πρωτάθλημα και ψυχολογική τόνωση για τη μάχη του τίτλου του πρωταθλητή, στην οποία οι Θεσσαλονικείς έχουν χάσει έδαφος. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Βαρέλα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, ανεβασμένος ψυχολογικά και αγωνιστικά αλλά και αντιμετωπίζοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα αυτή την περίοδο, στοχεύει να πάρει και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα που θέλει στην Τούμπα, ώστε να ορίζει την τύχη του ενόψει επαναληπτικού στο Φάληρο. Απουσιάζουν οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος, θα αγωνιστεί κανονικά όμως ο Σα.

Ψάχνουν τις βάσεις οι «κιτρινόμαυροι»

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, κι αυτή με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου και με όπλο την έδρα της, θέλει να βάλει τις βάσεις ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν ενισχυμένοι από τις επιστροφές των Λιβάγια, Βράνιες και Λόπεζ.

Ο δε Αρης, με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, επιδιώκει το αποτέλεσμα που θα του αυξήσει τις πιθανότητες να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ