Παρασκευή 6 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα, Παρασκευή: Οι Μαθητικές ΟΒ Βόλου της ΚΝΕ διοργανώνουν προβολή αντιπολεμικής ταινίας.
  • Αύριο, Σάββατο:

Οι Μαθητικές ΟΒ του Ευόσμου και των ΕΠΑΛ Δυτικής Θεσσαλονίκης συζητάνε για «το Hip-Hop που πουλάει ή αυτό που πονάει;» με τους «Urban Pulse», στις 6 μ.μ., στο ανοιχτό θεατράκι δίπλα στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα (Περικλέους και Διγενή).

Οι Μαθητικές ΟΒ της Πολίχνης και της Σταυρούπολης διοργανώνουν επίσκεψη στο ΑΠΘ και συζήτηση «για τις αλλαγές στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - γνωρίζουμε το Πανεπιστήμιο», στις 11 π.μ., στη Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η ΟΒ Παιδαγωγικών Σπουδάζουσας Βόλου, στις 7 μ.μ., στο Θόλο, οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το σοσιαλισμό: Για την παραχάραξη της Ιστορίας». Θα μιλήσει ο Θωμάς Κατσούλας, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Βόλου.

  • Την Τρίτη 10 Μάρτη:

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ καλούν στην αίθουσα Ζ', στις 3 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για την 4η βιομηχανική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΣΤΕΦ Σπουδάζουσας Λάρισας, στις 2 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο της ΣΤΕΦ (1ος όροφος) πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Ζωή χωρίς εκμετάλλευση στην εποχή της αυτοματοποίησης». Θα μιλήσει ο Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ