Πέμπτη 2 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ
Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Την άμεση πληρωμή των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι παραμένουν για 3ο μήνα απλήρωτοι, και τη μόνιμη και γενναία ενίσχυση του προσωπικού ζητά με ανακοίνωση της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Λάρισας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως παρόλο που οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αυτό το διάστημα συμβάλλουν καθοριστικά, μαζί με το υπόλοιπο εργατικό δυναμικό του δήμου Λάρισας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, δίνοντας τη μάχη καθημερινά για να βρεθούν στο πλευρό ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης, «οι εργαζόμενοι του προγράμματος βιώνουν την εργασιακή ομηρία για πάνω από μια 15ετία, όπως φυσικά και τα πολύ μεγάλα διαστήματα απληρωσιάς από τις εκάστοτε κυβερνήσεις». Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει πως «η δημοτική αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κ.ά. πρέπει να αναλάβει τη θεσμική - κρατική ευθύνη για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα των τριών μηνών που τους οφείλονται», στηλιτεύοντας παράλληλα το γεγονός ότι σε ερώτησή της κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης ο δήμαρχος έκανε τον «ανήξερο» και ότι δήθεν δεν θυμόταν αν οι εργαζόμενοι είχαν πληρωθεί ή όχι.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους εργαζόμενους στο δήμο Λάρισας και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να μη δεχτούν να βάλουν σε καραντίνα τα δικαιώματά τους με αφορμή την πανδημία, να παλέψουν τώρα μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης για μέτρα προστασίας της ζωής και των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ