Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

Εχουν την «τιμητική» τους, τις μέρες αυτές, ο Γρυλάκης, ο Μαυρίκης και διάφοροι άλλοι πράκτορες και πρακτορίσκοι. Κι από κοντά, υποκλοπές, παρακολουθήσεις, μυστικές επιχειρήσεις, ΣΙΑ, άλλες ντόπιες και ξένες μυστικές υπηρεσίες και δε συμμαζεύεται. Κι οι δυο εταίροι του δικομματισμού κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα, πετώντας ο ένας στον άλλον το ανάθεμα. Λες και πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι αλωνίζουν οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και οι κάθε λογής επεμβάσεις και παρεμβάσεις καθορίζουν τις εξελίξεις.

Εύστοχος, όπως πάντα, ο Χ. Φλωράκης σημείωσε σχετικά, προχτές, απαντώντας στους δημοσιογράφους: Γιατί, έχετε εσείς κανένα ερώτημα σ' αυτό; Αλίμονό σας, άμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Τώρα είναι η ΣΙΑ; Χρόνια τώρα... Πότε η Ιντέλιντζενς Σέρβις, πότε η ΣΙΑ, πότε άλλες ξένες μυστικές υπηρεσίες να ρυθμίζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Δηλαδή, τι καινούριο υπάρχει;

Δημοσιογράφος: Είναι για το σχέδιο να βγει η ΝΔ στην εξουσία.

Χ. Φ.: Ακούστε. Σχέδια κάνουν πολλά. Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, οργανώνουν και το αντίστοιχο σχέδιο και χρησιμοποιούν υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες είναι αυτές που τα προωθούν μέσω των ΜΜΕ, μέσω των επιχειρηματικών μέσων, μιας σειράς παραγόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ