Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο, 15/12, γλέντι στην ταβέρνα «Θωμάς - Ανοιξη» (Αγ. Βασιλείου και Λάρνακος) στο Περιστέρι. Ωρα προσέλευσης 9 μ.μ.

- Η ΚΟΒ Σεπολίων και η ΚΟΒ Παιδείας 4ου Διαμερίσματος Α` Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιούν συνεστίαση σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «Πελοπόννησος» (Αγ. Μελετίου 180 και Κωνσταντινουπόλεως).

- Οι ΚΟ Ιλίου και Καματερού του ΚΚΕ καλούν στη συνεστίασή τους σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στον Αγ. Νικόλαο Ιλίου.

- Σήμερα Σάββατο θα επισκεφθεί τη Βέροια ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατάκης. Στις 12.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην «Παλιά Βέροια», με θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τις θέσεις του ΚΚΕ για το αγροτικό ζήτημα. Στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Μακροχώρι. Στις 7.30 μ.μ. θα επισκεφθεί την Πατρίδα. Στη συνέχεια θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στη συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ στο οικογενειακό κέντρο «Γκαντίδη».

- Τον ετήσιο χορό της οργανώνει σήμερα Σάββατο η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στη μουσική ταβέρνα «Μπελμόντ» στο Πλαγιάρι.

- Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί αύριο Κυριακή, 16/12, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτι», σε σύσκεψη με θέμα τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές και τις θέσεις του Κόμματος. Ομιλητής θα είναι ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Ελληνικού του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Τα λιθαρίτσια».

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ οργανώνει συνεστίαση αύριο Κυριακή, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Ποσειδωνία», στην Κόρινθο.

- Η ΚΟΒ Κηφισιάς του ΚΚΕ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος οργανώνει γλέντι στα γραφεία της, Κιθαιρώνος 4, στην Κηφισιά, αύριο Κυριακή, το μεσημέρι. Στη λαχειοφόρο θα κληρωθούν πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κοσμήματα και βιβλία.

- H Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας του ΚΚΕ πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, συνεστίαση στη ρεμπέτικη γωνιά «Ο Σεβντάς», ώρα προσέλευσης από τις 9 μ.μ.

- Η ΚΟΒ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος - Γκράβας του ΚΚΕ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος θα παρακολουθήσει αύριο Κυριακή, στις 8 μ.μ., τη θεατρική παράσταση της Λείας Βιτάλη «Το μεγάλο παιχνίδι», από το θίασο της «Νέας Σκηνής» του Α. Αντωνίου, στην οδό Νάξου 84, στην πλατεία Κολιάτσου.

- Οι ΚΟ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση στο Παναιτώλιο, τη Δευτέρα, 17/12, στις 6.30 μ.μ., για τις θέσεις του Κόμματος για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την Τετάρτη, 19/12, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος», με θέμα «Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Αυτοδιοίκηση και τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές». Ομιλητής θα είναι ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας.

- Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, την Τετάρτη, 19/12, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟ Αερομεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν την Παρασκευή, 21/12, συνεστίαση στο κέντρο «Το κουτούκι του Κώστα» (Πεντέλης 104, Μαρούσι), προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 21/12, την ετήσια συνεστίασή της στο κέντρο «Αναμνήσεις», στην Αγία Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ