Τετάρτη 6 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δεν θα πληρώσουμε την εξεταστική!

Να μην υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση των φοιτητών για την εξεταστική απαιτούν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στα ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με αφορμή σχετική συζήτηση που έχει ανοίξει στο Ιδρυμα.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εκλεγμένοι με την ΠΚΣ, «πρόσφατα, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανέφερε στο μάθημα ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι φοιτητές να πρέπει να πληρώσουν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η εξεταστική! Δεν ξέρουμε αν τους πείραξε η καραντίνα, αλλά να το βγάλουν απ' το μυαλό τους!

Τόσο καιρό έχει φουντώσει το θέμα της εξεταστικής, δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει και πότε, δεν γνωρίζουμε αν θα πάρουμε πτυχίο, αν θα συνεχιστεί η πρακτική. Την ώρα που πληρώνουμε τα πάντα, έχουν το θράσος να πουν ότι θα πληρώσουμε και την εξεταστική!».

Οι εκλεγμένοι με την ΠΚΣ δηλώνουν ότι «δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε την εξεταστική ούτε τα "σπασμένα" του κορονοϊού και της κρίσης που φαίνεται να έρχεται» και διεκδικούν μια σειρά από μέτρα, τόσο για την εξεταστική όσο και για την ασφαλή ολοκλήρωση της ύλης που έχει χαθεί και του εξαμήνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ