Τετάρτη 27 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Αποφασίζουν για τη διενέργεια εκλογών έως τις 15 Ιούλη

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται αύριο στις 12 μ. Επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή όλων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕ

Ξεκίνησε χτες Τρίτη και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη στις 12 μ. ηλεκτρονική ψηφοφορία από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, προκειμένου δικαστές και εισαγγελείς να τοποθετηθούν στο ζήτημα των εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής που μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15 Ιούλη, καθώς και για το αν συμφωνούν με το αίτημα που κατέθεσαν 9 μέλη του ΔΣ για διορισμό προσωρινής διοίκησης από τα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, κάτι που αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι αύριο όταν και ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΔΕ αναφέρει:

«Εφτασε η στιγμή που η Ενωση δίνει την απάντησή της! Αφήνουμε να ακουστεί ελεύθερα η φωνή όλων των συναδέλφων! Ξεκινάει σήμερα (σ.σ. χτες) από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και μεθαύριο Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 12.00 το μεσημέρι ηλεκτρονική ψηφοφορία των μελών μας προκειμένου να τοποθετηθούμε σε δύο βασικά ζητήματα: 1ον) Εάν επιθυμούμε την άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών μέχρι και την 15η Ιουλίου για εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε. σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ. και 2ον) Εάν συμφωνούμε με το αίτημα που κατέθεσαν 9 μέλη του ΔΣ για διορισμό προσωρινής διοίκησης από τα Δικαστήρια.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία πρέπει να είναι καθολική. Να τοποθετηθούμε όλοι για το μέλλον της Ενωσής μας. Εμεινε μόνο μία εβδομάδα πριν την υλοποίηση του σχεδιασμού των 9 μελών για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Τις προηγούμενες ημέρες αναδείχθηκε μέσα από εκτενή αρθρογραφία και ανακοινώσεις το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε, οι σκοπιμότητες, οι επιδιώξεις που υπάρχουν, η σημασία του διακυβεύματος. Στους σχεδιασμούς για διοικήσεις χωρίς την ψήφο σας, για εκπροσώπους χωρίς νομιμοποίηση και για Ενωση χωρίς δημοκρατία, ανάχωμα είστε μόνο εσείς!

(...) Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλους ως αποτύπωση της βούλησης του Δικαστικού Σώματος. Οσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή μας τόσο πιο ξεκάθαρη γίνεται η φωνή μας. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στην ψηφοφορία! ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ