Τετάρτη 27 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ «NOVARTIS»
Ο εκφυλισμός καλά κρατεί

«Μύλος» επικράτησε και χτες στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το ρόλο του πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στο σκάνδαλο της «Novartis», όπου με ευθύνη των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών εξακολουθούν να κυριαρχούν ο εκφυλισμός, τα παιχνίδια και οι κινήσεις εντυπωσιασμού για να κρυφτεί η ταύτισή τους στο σκάνδαλο της εμπορευματοποίησης του Φαρμάκου.

Αφορμή για το «γαϊτανάκι» έδωσε χτες η προσπάθεια να καθοριστεί η νέα λίστα κατάθεσης υπόπτων και μαρτύρων, μετά και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου που αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής με τις ψήφους των ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Η ΝΔ πρότεινε να κληθούν ως ύποπτοι ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία», Γ. Φιλιππάκης, ο στενός συνεργάτης του, Αλ. Τάρκας, και η δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκου. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε κάνοντας λόγο για μεθόδευση, γιατί η Επιτροπή «δεν μπορεί να καταστήσει κάποιους υπόπτους πριν από τη σύνταξη του πορίσματος».

Από την άλλη η ΝΔ σχολίασε την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ ως «απομάκρυνση» από τον Δ. Παπαγγελόπουλο, ότι τον «αφήνει εκτεθειμένο» και πάει λέγοντας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ