Τετάρτη 27 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στο δρόμο αύριο και οι αυτοαπασχολούμενοι στην εστίαση

Στην αυριανή κινητοποίηση στο Σύνταγμα, στις 11 π.μ., μαζί με τους εργαζόμενους, καλούν τους αυτοαπασχολούμενους στην εστίαση και τον επισιτισμό οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής και Ηλιούπολης.

«Οι μικροί επαγγελματίες στην εστίαση ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των εργαζομένων γιατί ενωμένοι πολλαπλασιάζουμε τη δύναμή μας, είμαστε πιο δυνατοί», σημειώνουν στην κοινή τους ανακοίνωση. Οπως εξηγούν, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση «όχι μόνο δεν καλύπτουν τα χρέη και τα προβλήματα που διογκώθηκαν αυτό το τρίμηνο, αλλά ούτε και αντισταθμίζουν τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε να λειτουργήσουμε στο εξής».

«Για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση απέδειξε ότι κινείται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ενώ είναι πρόθυμη να στηρίξει τα κέρδη των μεγάλων αλυσίδων στην εστίαση, των μεγαλοξενοδόχων, των αεροπορικών εταιρειών με κάθε είδους διευκόλυνση, αρνείται πεισματικά να ακυρώσει μνημονιακά μέτρα και πολιτικές που θα μπορούσαν στην πράξη να ανακουφίσουν τις μικρότερες επιχειρήσεις στην εστίαση και τον τουρισμό», τονίζουν και προσθέτουν πως οι αυτοαπασχολούμενοι, όπως και οι εργαζόμενοι, «θα κληθούμε και πάλι στο τέλος να πληρώσουμε το λογαριασμό των αυξημένων κρατικών δαπανών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ