Πέμπτη 28 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς

Συνεχίζονται οι περιοδείες Κομματικών Οργανώσεων σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Πυροσβεστικούς Σταθμούς.

Το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

-- Αύριο Παρασκευή 29 Μάη, στις 9 π.μ., η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφερειακή Διοίκηση στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην οδό 25ης Μαρτίου, με τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Στη Θεσσαλία

Κλιμάκιο της ΤΕ Μαγνησίας, με τους Απόστολο Νάνο, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας, και Αποστόλη Ριζόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Βόλου, θα περιοδεύσει σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της περιοχής:

-- Σήμερα Πέμπτη 28/5, στις 12 μ. στην ΠΥ Βόλου.

Επίσης, στην Καρδίτσα, σήμερα Πέμπτη 28/5, στις 10 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου με επικεφαλής τον Αστέρη Χαλάτση, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Στις 12 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σοφάδων με επικεφαλής τον Ηλία Στουρνάρα, μέλος της ΤΕ Καρδίτσας και δημοτικό σύμβουλο Σοφάδων.

Στη Στερεά Ελλάδα

Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 28/5, στις 9.30 π.μ., κλιμάκιο της ΤΕ Λιβαδειάς του Κόμματος, με επικεφαλής τον Κ. Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ