Σάββατο 20 Ιούνη 2020 - Κυριακή 21 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Το Σάββατο 20 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση των ΚΟ ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902», στο αίθριο της έδρας της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Νικόλαος») θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο (Παλιά Ρεμίζα) θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Γκύζη θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Εταιρειών Χρηματοπιστωτικού στο Στέκι της ΚΝΕ (Τροίας 36, πλ. Βικτωρίας) θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στα Πατήσια (πλατεία Λαμπρινής) θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παγκράτι (πλατεία Βαρνάβα) θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κορυδαλλό (πλατεία 25ης Μαρτίου - Σχιστό) θα μιλήσει ο Μάκης Τσελέντης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Δημόσιας Διοίκησης Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κυψέλη (κεντρική πλατεία), σε συγκέντρωση για το Μεταναστευτικό - Προσφυγικό, θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ελληνικό (Πάρκο Αγίας Παρασκευής - Τιτάνων), θα μιλήσει η Ελένη Λυκούρη, μέλος του ΤΓ Νότιου Τομέα.

Την Κυριακή 21 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αλιμο (πλατεία Εκτελωνιστών) θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ε΄ Διαμέρισμα Πειραιά (πλατεία Θεμιστοκλή) θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά.

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αιγάλεω (πλατεία Αναγέννησης) θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (καφενείο «Μουριές», Μεγαλοπόλεως 31) θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κερατσίνι (Χαραυγή - πλατεία Μισαηλίδη) θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον Λόφο Περιστερίου (πλατεία Κολυμβητηρίου) θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αργυρούπολη (πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου) θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός.

-- Στις 7 μ.μ, στον Κορυδαλλό (πλατεία Μερκάτη) θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη (πλατεία Αγ. Τριάδας) θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Ντάβαρη) θα μιλήσει η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία) θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημοτικών Ιατρείων Αγ. Νικολάου) θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αγίους Αναργύρους (πλατεία Κοκκινοπούλου) θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιακίλος, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Β. Μενίδι (πλατεία Αγ. Τριάδας) θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ζεφύρι (θεατράκι Πάρκου Κ. Λιάρου) θα μιλήσει η Δημοφίλη Χαλκιώτη, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Πέραμα (γραφεία ΚΟΒ, λεωφ. Ειρήνης 73), σε σύσκεψη για τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό θα μιλήσει ο Αρης Τραμπάκουλος, στέλεχος της ΚΝΕ.

Την Τρίτη 23 Ιούνη:

-- Στις 10.30 π.μ., σε σύσκεψη ναυτεργατών (Κολοκοτρώνη 132, Πειραιάς), θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι (πλατεία Αγ. Τριάδας) θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το δημαρχείο Αχαρνών. Θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Τη Δευτέρα 22 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία του Τρίλοφου θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Την Τρίτη 23 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., στο πάρκο εργατικών κατοικιών Κρήνης θα μιλήσει η Δέσποινα Ανταβάλογλου, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 μ.μ., στον κινηματογράφο «Θερμαΐς» (Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης) θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 25 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., στον Φοίνικα (αναψυκτήριο) θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Βασιλικά (πλατεία «Χάνια») θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 20 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σιάτιστα (αίθουσα εκδηλώσεων «Τραμπάντζειο»), σε εκδήλωση με θέμα «Ο πιο θανατηφόρος ιός είναι ο καπιταλισμός. Συζητάμε για την Υγεία με αφορμή την πανδημία» θα μιλήσει η Χάρις Λαμπαδά, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αγρίνιο (πλατεία Αγίου Κων/νου) θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Αιτωλικό (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Θύμιος Γερολυμάτος, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας (καφενείο Μαρίνας Τσαντή) θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Την Κυριακή 21 Ιούνη:

-- Η ΤΕ Χανίων οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων, με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Τρίπολης καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ. στο χώρο της Σκακιέρας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στο Μεσολόγγι, στις 8.30 μ.μ., στο λιμάνι (ιχθυόσκαλα) θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ