Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ΚΝΕ είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις εργασίες του 8ου Συνεδρίου της». Με τη φράση αυτή, ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Νίκος Σοφιανός, «άνοιξε» τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες για την έναρξη, σήμερα Παρασκευή, των εργασιών του 8ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή, 23 του Δεκέμβρη.

Το Συνέδριο έρχεται να επιστεγάσει τέσσερα χρόνια πλούσιας δράσης, από τα οποία η ΚΝΕ βγαίνει πιο δυνατή, πιο γερή, πιο ικανή στην προώθηση των στόχων της, έρχεται να «κλείσει» μια πλούσια συζήτηση στις Οργανώσεις αλλά και με πλατύτερες μάζες νεολαίας πάνω στις θέσεις και στις προτάσεις που καταθέτει η Οργάνωση.

Η ΚΝΕ υποδέχεται με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα το 8ο Συνέδριό της, με βαθιά πεποίθηση πως αυτό θα αποτελέσει σταθμό στην προσπάθειά της να γίνει τόσο η Οργάνωση όσο και το κίνημα της νεολαίας πιο ικανό, πιο ώριμο, για να πάρει τη θέση που του αναλογεί στο λαϊκό μέτωπο πάλης.

Το Συνέδριο ξεκινά σήμερα με την εισήγηση του ΚΣ της Οργάνωσης, παρουσία πλήθους αντιπροσωπειών ξένων κομμουνιστικών και προοδευτικών οργανώσεων, αλλά και προσκεκλημένων παραγόντων της κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου, μαζικών φορέων του λαού και της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ