Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
Aλλα 16 κρούσματα κορονοϊού

Aλλα 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού ανακοινώθηκαν χτες από τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 2 είναι ταξιδιώτες από το εξωτερικό (με είσοδο από τον Προμαχώνα), τα 8 εντοπίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, 2 στην Παραμυθιά, 1 στη Ροδόπη, 1 στην Εδεσσα και 2 στην Αθήνα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.302, ενώ έχουν συνολικά ελεγχθεί 291.187 κλινικά δείγματα. 8 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Κανένας νέος θάνατος δεν καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο, ενώ συνολικά οι θάνατοι είναι 190.

Από χτες το βράδυ τελείωσαν η καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα στον οικισμό Αγίασμα, ωστόσο παραμένουν τα οριζόντια μέτρα προφύλαξης (χρήση μάσκας, ραντεβού για υπηρεσίες κ.ά.) σε όλο το δήμο Ιάσμου Ροδόπης μέχρι και τις 30/6. Η συνέχιση ή η άρση των περιοριστικών μέτρων στον Εχίνο θα αποφασιστεί την Παρασκευή 26/6, οπότε και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της καραντίνας.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά χτες το απόγευμα επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο κρατούμενος που βρέθηκε θετικός στον ιό διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Συνεργείο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί σήμερα στις φυλακές για τη διενέργεια ιχνηλάτησης και ελέγχων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ