Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Ενωσίτης» ο Φόλια;

Μια ανάσα βρίσκεται πριν την ολοκλήρωσή της, όπως δείχνουν τα πράγματα, η συμφωνία μεταξύ του Αντίνιο Φόλια και της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος της Πόρτο, ήταν το τελευταίο και πιο ισχυρό όνομα ποδοσφαιριστή προς απόκτηση για την «Ενωση» καθώς ο προπονητής του ελληνικού συλλόγου, Φερνάντο Σάντος, γνωρίζει τον παίκτη από τη θητεία του στην πορτογαλική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος αριστερός μέσος της Πόρτο θα αποκτηθεί από την «Ενωση» ως δανεικός και το καλοκαίρι να αγοραστεί αν καλύψει τις ανάγκες που έχει η ομάδα. Μάλιστα, ο παίκτης είναι εκτός πλάνων του προπονητής του συλλόγου του Πόρτο, Οτάβιο Μασάδο, καθώς δε δηλώθηκε καν στο ρόστερ της ομάδας για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Το... άσχημο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης έχει να αγωνιστεί αρκετούς μήνες, ενώ είναι 26 φορές διεθνής με την Πορτογαλία κι έχει πετύχει 5 γκολ. Στο πρωτάθλημα της χώρας έχει συνολικά 251 συμμετοχές και 26 γκολ με τη φανέλα της Πόρτο, της Ζιλ Βιθέντε και την Μπράνγκα.

Σε ό,τι αφορά τους «κιτρινόμαυρους», πήραν άδεια για τις γιορτές με την καλύτερη ψυχολογία καθώς ας μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Εθνικής με διαφορά μάλιστα και πέρασαν άνετα στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Τέλος, ο Σάντος αναχώρησε ήδη για την Πορτογαλία όπου θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ