Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Το μυαλό στην ανάπαυλα των γιορτών παρά στο ποδόσφαιρο, είχαν οι παίκτες του Ιωνικού και της Ξάνθης

Sportidea

Το μυαλό στην ανάπαυλα των γιορτών παρά στο ποδόσφαιρο, είχαν οι παίκτες του Ιωνικού και της Ξάνθης
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι τέσσερις ομάδες, που αγωνίστηκαν χθες για το κύπελλο Ελλάδας. Περισσότερες πιθανότητες, όμως, για την πρόκριση συγκεντρώνουν ο ΟΦΗ και η Ξάνθη, καθώς τα αποτελέσματα μπορούν να ανατραπούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιθέα φιλοξένησε τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί, σαφώς ανώτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο τέρμα του Αδάμου στο 24' με κεφαλιά και έδειχναν ως το ακλόνητο φαβορί χάρη στη νίκη που αναμενόταν να έχουν μέσα στο «Ελ Πάσο». Ομως, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, τόσο την κούραση των αντιπάλων τους, όσο και την έδρα τους και κατάφεραν να ...γυρίσουν το παιχνίδι με δύο τέρματα σε ένα δίλεπτο. Στο 89', το σουτ στο δοκάρι του Γκέκα είχε ως παραλήπτη τον Κότσα που ισοφάρισε σε 1-1. Στην επόμενη φάση και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι παίκτες του Σαμαρά, ο Γκέκας, με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας νέα τροπή στο θέμα πρόκριση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Παπαρούνης, Μπασκάκης (78' Αποστόλου), Δημητρίου, Σαλαπασίδης (70' Κότσα), Τσιμπλίδης, Πέτκοβιτς, Αχ. Αγγελόπουλος, Στρατής, Γκέκας, Κάτσικας (76' Μ. Αγγελόπουλος), Σαββίδης.

ΟΦΗ: Μπεκιάι, Σίμος, Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Αδάμος, Κολιτσιδάκης, Γκόμεζ (83' Ιορδανίδης), Κιάσσος (57' Ηπειρώτης), Διγκόζης, Σοάρες, Μπελεβώνης (46' Νιόπλιας).

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ιωνικός δεν κατάφερε για άλλη μια φορά φέτος να πάρει τη νίκη απέναντι στη «φορμαρισμένη» Ξάνθη και έτσι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία 0-0, δίνοντας έτσι τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην ομάδα της Θράκης. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν άφησε πολλά περιθώρια για καλό ποδόσφαιρο ειδικά στους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν στην ισοπαλία, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Βενιαμίν, Νταρακλίτσας, Αφάς, Κουρμπέλο, Βιλανάκης, Λίμα Σόλα, Νταγκουνάκης, Μαρκομιχάλης (82' Αθανασιάδης), Ντελγκάδο (59' Βίλτσεθ), Οφρυδόπουλος, Χάουκλαντ.

ΞΑΝΘΗ: Τσακωνάκης, Ουακίλι, Μπα (90' Λάιτνερ), Παπαδημητρίου, Πέτρου, Λαμπριάκος, Δημητριάδης, Ζωγραφάκης, Κορδονούρης, Ζαπρόπουλος, Πρίττας.

  • Σήμερα στις 15.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και της Προοδευτικής («ΣΟΥΠΕΡΠΣΟΡΤ») για την 3η φάση του θεσμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ