Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Γιορτές στο γήπεδο

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές αποτελούν... όνειρο θερινής νυκτός για τους 29 αθλητές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ουλφ Σέφερτ προκειμένου να πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών που ξεκινάει από τις 27 του Δεκέμβρη, ενόψει της προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Οι... εκλεκτοί είναι: Σανίκης (Φίλιππος), Σαμλίδης (Αρχέλαος), Γκουτζουβελίδης, Τζαμτζής, Σουγγάρας, Λαζαρίδης (Κιλκίς), Καφάτος, Μπαλωμένος, Κοκολοδημητράκης, Παπαδόπουλος, Μπακαούκας (Ιωνικός), Αναστασέλος, Ζαραβίνας, Χαλκίδης, Σαμαράς, Τικμανίδης, Αλβανός, Νταρλαγιάννης, Καρυπίδης (Πανελλήνιος), Αθανασιάδης, Βασιλάκης, Τσιλιμπάρης, Γραμματικός, Μεσσήνης, Χατσατουριάν (Δούκας), Δημητρούλιας, Τρουπής (ΣΑΚΑ), Πέρρος (Βριλήσσια), Γεωργούδης (Σχ. Ξυνή).

Ο Σουηδός τεχνικός, τόνισε πως σκοπός της τεχνικής ηγεσίας είναι να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα φυσική κατάσταση, ενώ έκανε γνωστά τα σχέδιά του για το κοντινό μέλλον. «Καλέσαμε μεγάλο αριθμό παικτών, διότι θέλουμε ταυτόχρονα να δουλέψουμε βραχυπρόθεσμα. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και θα πιέσουμε τους αθλητές, ειδικά πάνω σ' αυτόν τον τομέα. Το επόμενο βήμα μας είναι η Ιταλία, σε δύο φιλικά με την Εθνική ανδρών της χώρας αυτής. Για τους αγώνες αυτούς θα επιλέξω 15 - 16 αθλητές».

  • Σήμερα τελικά θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ του Αθηναϊκού και του Κιλκίς (19:45) για την 8η αγωνιστική της Α1.
  • Σε παιχνίδι που έγινε προχτές για την ίδια αγωνιστική, ο Δούκας επικράτησε εκτός έδρας του Λεωνίδα με 30-24.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ