Τρίτη 30 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ
Συγκέντρωση σήμερα στο υπουργείο Εργασίας

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής οργανώνει συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας, σήμερα, Τρίτη, στις 6 μ.μ.

Στην κινητοποίηση καλούν επίσης τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου ΠΑΣΕ «Wind», Σωματείο Εργαζομένων «Vodafone» - «360 Connect» και λοιπών θυγατρικών, Σωματείο Εργαζομένων «Cosmote - eValue» κ.ά.

Το ΣΕΤΗΠ, μεταξύ άλλων, διεκδικεί: Κατάργηση των αντεργατικών διατάξεων όλων των ΠΝΠ. Να θεωρηθούν άκυρες οι απολύσεις που έγιναν με οποιονδήποτε τρόπο αυτήν την περίοδο και σε συνθήκες τηλεργασίας. Να απαγορευτεί η παρακολούθηση των εργαζομένων με κάμερες GPS ή οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Καμία σκέψη για επ' αόριστον επιβολή της τηλεργασίας, να διασφαλιστεί η επιστροφή όλων των εργαζομένων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Να μην κοπεί καμία τηλεφωνική σύνδεση λόγω οφειλών, να ανασταλούν οι λογαριασμοί για τη λαϊκή οικογένεια κ.ά.

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν επίσης με κοινή ανακοίνωσή τους το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής και τα επιχειρησιακά σωματεία «Mellon» και «First Data», προβάλλοντας ανάλογα αιτήματα για τους εργαζόμενους στον κλάδο του Χρηματοπιστωτικού.

Στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχη κινητοποίηση οργανώνεται σήμερα, Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη: Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Θεσσαλονίκης καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, στις 6.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ