Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Διεκδικεί την κάλυψη όλων των κενών θέσεων με μόνιμο προσωπικό

Παράσταση διαμαρτυρίας, διεκδικώντας την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, πραγματοποίησε τη Δευτέρα το Σωματείο Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης - Αποχέτευσης Μεσσηνίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ της επιχείρησης στην Καλαμάτα.

Το Σωματείο αντέδρασε δυναμικά καθώς η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη, η οποία αναβλήθηκε μετά την κινητοποίηση, μεταξύ άλλων, είχε θέμα τις προσλήψεις δύο μηχανικών με σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και πρόεδρος του Σωματείου, Παναγιώτης Κουφαλάκος, τόνισε ότι οι προσλήψεις είναι απαραίτητες όχι μόνο σε αυτές τις ειδικότητες, αλλά για πολύ περισσότερες που προβλέπονται στον νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας και που σήμερα παραμένουν κενές.

Κάλεσε τον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας να αποσύρει το θέμα, για να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα διά ζώσης συνεδρίαση, ώστε να γίνει ουσιαστική συζήτηση, με προοπτική την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό.

Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά τη διαμαρτυρία, ενώ το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για νέα κινητοποίηση στο επόμενο ΔΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ