Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Μακεδονικό ντέρμπι

Παραμονές των Χριστουγέννων και οι «μάχες» για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συνεχίζονται με την τελευταία αγωνιστική για τη χρονιά, φυσικά καιρού επιτρέποντος.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής η Καβάλα υποδέχεται την Κασσάνδρα (15:00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ 1»). Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να... κόψουν βαθμούς από τους πρωτοπόρους έτσι ώστε να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να φτάσουν στις πρώτες θέσεις και φυσικά υπέρ τους αναμένεται να είναι και η κούραση που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Χαλκιδικής, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να διατηρήσει τη διαφορά από τους υπόλοιπους που την ακολουθούν.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής με πιο σημαντικό αγώνα αυτόν μεταξύ του Ατρομήτου και της Μαρκό.

Στην Καλλιθέα, ο Ατρόμητος, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τη Μαρκό και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν ως επιδίωξη την έκπληξη που θα τους διατηρήσει ή ακόμα και θα τους ωθήσει μερικές θέσεις υψηλότερα από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα εξής (15:00): Απόλλων ΚΒ - Φωστήρας, Τρίκαλα - Κέρκυρα (14:00), Παναιτωλικός - Χανιά, Κιλκισιακός - Εθνικός, Ναυπακτιακός - Λεωνίδιο και Ελευσίνα - Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ