Τετάρτη 22 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΦΕΑ 1967 - 1974
Εκδηλώσεις για την 46η επέτειο από την κατάρρευση της δικτατορίας

Το ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974 (ΣΦΕΑ), στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων μνήμης για την 46η επέτειο της κατάρρευσης της στρατιωτικής δικτατορίας (23/7/1974), διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στον ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου ΕΑΤ - ΕΣΑ (Πάρκο Ελευθερίας), με κατάθεση στεφανιών στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή και ομιλία του προέδρου του ΣΦΕΑ Σπύρου Χαλβατζή. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Στη Θεσσαλονίκη:

-- Αύριο Πέμπτη, στις 11 π.μ., επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ και μελών του ΣΦΕΑ στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνουν κατάθεση στεφάνου προς τιμήν των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα και ξενάγηση στους χώρους κράτησης. Στις 7 μ.μ., επίσκεψη στο ΑΤ/ΒΕΛΟΣ ΜΑΑ, συνάντηση με αξιωματικούς του και ξενάγηση στο εμβληματικό αντιτορπιλικό.

-- Αύριο Πέμπτη 23 Ιούλη και την Παρασκευή 24 Ιούλη, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., επίσκεψη πολιτών στον Εκθεσιακό Χώρο Μνήμης του ΣΦΕΑ στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και ξενάγηση από μέλη του ΔΣ του ΣΦΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ