Παρασκευή 24 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Για το νερό στην Κέρκυρα

Πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Οι εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», οργανώνουν αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ., στην Αχαράβη, έξω από την τράπεζα, οι ΚΟ Βόρειας Κέρκυρας του ΚΚΕ. Θα μιλήσουν: Ελπίδα Χαραλάμπους, βιολόγος, και Τζένη Σκέμπρη, οικονομολόγος, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Θα γίνουν παρεμβάσεις από εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Τοπική Διοίκηση και θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Αλλες δραστηριότητες

Σήμερα Παρασκευή:

-- Περιοδεία της ΚΟΒ Προσφυγικών Αχαΐας, στις 7.30 μ.μ. στην περιοχή των Προσφυγικών, με επικεφαλής τον Κώστα Μουγκογιάννη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Επίσης, εξορμήσεις της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας στα ξενοδοχεία της περιοχής με επικεφαλής τον Νίκο Νιφάκο, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Ανθεμίων οργανώνει σύσκεψη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Επισκοπής Νάουσας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, στις 12.30 μ.μ., εξόρμηση της ΤΕ Αχαΐας στο καράβι της γραμμής Πάτρα - Κεφαλονιά, με επικεφαλής την Κατερίνα Σίμου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Την Κυριακή 26 Ιούλη:

-- Οι ΚΟ Αιγιαλείας Αχαΐας και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση τιμής και μνήμης των θυμάτων της περιόδου 1941 - 1949, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κουνινάς. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Η ΤΕ Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση, στις 12 μ. στο μνημείο της Στυμφαλίας, για τη «Μάχη της Σοδειάς». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αστακού, στις 8.30 μ.μ. στο καφενείο Μπουκουβάλα (παραλία Αστακού), θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Κοζάνης και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στις 9 π.μ. εκδήλωση μνήμης και τιμής στους νεκρούς του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ της Μάχης της Καλαμιάς.

-- Η ΤΟ Καστοριάς - Βοΐου διοργανώνει στις 11.30 π.μ. εκδήλωση μνήμης και τιμής στους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στη Σπανούρα Κοτύλης στον Γράμμο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΤΟ Αρκαδίας και Λακωνίας μαζί με τα αντίστοιχα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση τιμής και μνήμης, στον Κοσμά Κυνουρίας, για τους αγωνιστές των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ. Στις 11.30 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Μάχης του Ιούλη 1943 και θα ακολουθήσει στις 12 μ. ομιλία στην πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ