Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αρχίζει το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκινά την Παρασκευή 21 Αυγούστου το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Με το έργο TRACES που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Wim Vandekeybus και η ομάδα Ultima Vez ανοίγουν το φετινό 26ο Φεστιβάλ Χορού, στο Aμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας (21 και 22 Αυγούστου).

Την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 19.45, στο Κάστρο, ο Israel Galvan με το έργο του SOLO: REVOLUTION WITHOUT MUSIC επαναπροσδιορίζει το παραδοσιακό φλαμένκο.

Ακολουθεί στις 22.00 στον Εναλλακτικό Χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας η παράσταση SAME SAME από τη θεατρική σκηνοθέτιδα Petra Tejnorova και τη χορεύτρια Tereza Ondrova, με αναφορές στον Μπάστερ Κίτον.

Το φετινό Φεστιβάλ, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, περιλαμβάνει 21 συνολικά παραγωγές, ελληνικές και διεθνείς, που θα παρουσιαστούν στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, στον Εναλλακτικό Χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ