Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Μένουμε... ταπί!» και τον Δεκαπενταύγουστο

Στην αυλή του Από Κοινού Θεάτρου (Ευπατριδών 4, Γκάζι) και τη βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου... «Μένουμε... ταπί»! Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, για το κοινό, και οι αποστάσεις ασφαλείας δεν εμποδίζουν το γέλιο και το χειροκρότημα στην απολαυστική καυστική επιθεώρηση με κείμενα του Δημήτρη Χαλιώτη.

Η Ελένη Γερασιμίδου (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία), ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε. Μία ηλικιωμένη που επιμένει να... μένει σπίτι, η έμπιστη σύμβουλος της υπουργού Παιδείας Θεοπίστη Προσκυνίδου, το «ανασυγκροτημένο» μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κικίτσα Σκρουμπέλη, ένας ΜΑΤατζής που έχει μάθει να δέρνει και να τον χειροκροτούν, μία φανατική θαυμάστρια του Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς και ο Νίκος Χαρδαλιάς... αυτοπροσώπως μάς δίνουν ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στην αυλή του Από Κοινού σκορπίζοντας το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη. Γιατί, στην αρχή μείναμε σπίτι, τώρα... «Μένουμε... ταπί»!

Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.15. Διάρκεια παράστασης: 110 λεπτά. Γενική είσοδος: 15 ευρώ (με κρασί, μπίρα, αναψυκτικό). Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr. Τηλέφωνο κρατήσεων: 211.4057.249.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ