Τρίτη 18 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!».

  • Στο Πάρκο Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη, την Παρασκευή 21 Αυγούστου, στις 20.30, γίνονται οι κεντρικές εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ στη Λακωνία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αντιπολεμικό αφιέρωμα σε μορφή βίντεο από την ΟΒ Μαθητών της ΚΝΕ, με τίτλο «Ξέρει να σκέφτεται...». Ομιλία από τον Γιώργο Λάμπα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Λαϊκό πρόγραμμα από τοπικό συγκρότημα.

Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν: Εκθεση ταμπλό με τίτλο «Μπαίνουμε μπροστά για την προστασία του περιβάλλοντος, λέμε όχι στην εμπορευματοποίησή του». Εκθεση ταμπλό με τίτλο «Ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και μετανάστες». Εκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» με νέες εκδόσεις.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός, θα τηρούνται αποστάσεις και οι επισκέπτες θα παρακολουθούν τις εκδηλώσεις αποκλειστικά καθιστοί. «Λαμβάνουμε υπόψη τις εκάστοτε εξελίξεις με την πανδημία και τα μέτρα που προτείνει η επιστημονική και ιατρική κοινότητα. Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπόλοιπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή"!», σημειώνουν.

  • Για την Παρασκευή 21 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του Φεστιβάλ και στην Τήνο, όπου θα μιλήσει ο Α. Ελευθερίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Μια μέρα μετά, το Σάββατο 22 Αυγούστου, το Φεστιβάλ θα κάνει στάση στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, όπου θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ