Τρίτη 25 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Μπεσίκτας το πρώτο εμπόδιο για το «σεντόνι»

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει απόψε, Τρίτη, την προσπάθειά του για πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League 2020 - 2021. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την τουρκική Μπεσίκτας στην Τούμπα (21.00 - Open TV) για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και με νίκη προχωρούν στον 3ο προκριματικό, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδης. Θυμίζουμε ότι εφόσον περάσει και απ' αυτό το στάδιο, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί μία ακόμα πρόκριση, στη φάση των πλέι οφ, για να γίνει πράξη η πρώτη του συμμετοχή σε όμιλο Champions League.

Στην εποχή των μονών προκριματικών αγώνων του Champions League η ελληνική ομάδα έχει «κουτσουρεμένο» πλεονέκτημα έδρας, καθώς ναι μεν ο αγώνας γίνεται στην Τούμπα αλλά χωρίς θεατές λόγω πανδημίας. Οσο για την αντίπαλο, η Μπεσίκτας τερμάτισε 3η στο τουρκικό πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θεωρείται πάντα μια σκληρή και δύσκολη ομάδα, ικανή για μεγάλες ζημιές.

Πειθαρχία, μαχητικότητα καθ' όλο το 90λεπτο και ξεδίπλωμα της ποιότητας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο ήταν το τρίπτυχο που ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα. Χαρακτήρισε την Μπεσίκτας «μεγάλη ομάδα», παράλληλα όμως εκτίμησε ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται κυρίως από το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής ΠΑΟΚ για τον αποψινό αγώνα έμειναν οι Μάτος, Ντάγκλας Αουγκούστο και Μίσιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ