Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σύσκεψη σωματείων για την οργάνωση της πάλης

Σύσκεψη για την προετοιμασία της αγωνιστικής παρέμβασής τους ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, στις αρχές του Σεπτέμβρη στο φόρουμ της ΔΕΘ, ετοιμάζουν σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Η σύσκεψη θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στο «Θεατράκι των εποχών» στη Νέα Παραλία, με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Το κάλεσμα για τη διοργάνωση της σύσκεψης υπογράφουν τα Σωματεία Οικοδόμων, Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Εμποροϋπαλλήλων, Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών και Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Μπροστά στη σύσκεψη ανοίγουν τη συζήτηση στους χώρους δουλειάς, με αφορμή την πανδημία και την επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας που θυσιάζουν τα δικαιώματα και την υγεία των εργαζομένων και των παιδιών τους για να θωρακίσουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Σημειώνουν την ανάγκη οργάνωσης της πάλης για την προστασία της υγείας μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, για να αποκρουστεί η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα που βρίσκεται σε εξέλιξη με απολύσεις, αναστολή συμβάσεων, εκ περιτροπής εργασία, τηλεργασία και άλλα αντεργατικά μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ