Πέμπτη 3 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ενα βήμα πριν την υπερκάλυψη

Στο 88,02% βρισκόταν στις 27 Δεκέμβρη η κάλυψη του πανελλαδικού στόχου

Με ένταση των προσπαθειών τους τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ φέρνουν τις Κομματικές Οργανώσεις όλο και πιο κοντά στον τελικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων που έχουν τεθεί στα πλαίσια της μεγάλης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Ηδη, ορισμένες Κομματικές Οργανώσεις έχουν υπερκαλύψει το πλάνο τους, ενώ άλλες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κάλυψη. Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλες δίνουν με την ίδια αποφασιστικότητα τη μάχη, σίγουρες πως αυτό το στοίχημα μπορεί να κερδηθεί. Σιγουριά που απορρέει από την πρόθυμη ανταπόκριση του ελληνικού λαού όλο το προηγούμενο διάστημα, από τα μηνύματα αναγνώρισης και εκτίμησης του πρωτοπόρου ρόλου του ΚΚΕ που έλαβαν και συνεχίζουν να λαμβάνουν στην καθημερινή επαφή τους με τον κόσμο της δουλιάς.

Οι δυνατότητες που υπάρχουν μας φέρνουν όλους προ των ευθυνών μας. Η αξιοποίησή τους εξαρτάται από τη δική μας δουλιά και δράση, από τη συνέχιση του πλατιού ανοίγματος στον ελληνικό λαό, από το κατά πόσο θα φτάσουμε παντού το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, βασική προϋπόθεση για να συνεχίσει με καλύτερες προϋποθέσεις την πολιτική δράση προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

Αλλωστε «καρπός» αυτού του πολιτικού ανοίγματος των μελών και φίλων του Κόμματος είναι και το 88,02% ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου έως τις 27 Δεκέμβρη. Οι τρεις πρώτες Οργανώσεις έως και τις 27/12 σε ποσοστό κάλυψης του πλάνου είναι η Ανατολική Πελοπόννησος με 110,92%, η Αττική με 102,00% και η Αθήνα με 100,00%. Ακολουθούν οι ΚΟ Δυτικής Πελοποννήσου, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, Πειραιά, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Αιγαίου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» έχουν καλύψει τα πλάνα τους κατά 99,50% και 118,40% αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ