Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ξεχώρισε ο Αστέρας, σπουδαίο «διπλό» ο Βόλος

Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού και το σπουδαίο «διπλό» του Βόλου στο Περιστέρι ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στο πρώτο και μεγαλύτερο σκέλος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1 για τη σεζόν 2020 - 2021. Σημειώνεται πως για την 1η αγωνιστική αναβλήθηκαν οι αγώνες Ολυμπιακός - ΑΕΚ (για τις 16/12, εξαιτίας του προχτεσινού μεταξύ τους τελικού Κυπέλλου) και ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (για τις 21/10).

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έκανε δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, νικώντας 1-0 τον Παναθηναϊκό χάρη σε γκολ του Ριέρα στο 73', με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν την υπεροχή τους μετά το 65', ενώ είχαν και δοκάρι στο 83'. Ο κατά πολύ αλλαγμένος σε σχέση με πέρυσι Παναθηναϊκός σε γενικές γραμμές προβλημάτισε με την εμφάνισή του, αφού μετά το 30', διάστημα στο οποίο είχε και δοκάρι (Καρλίτος), η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε και ο Βόλος, που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Ατρόμητου. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή στο β' μέρος (αποβολή Ρισβάνη για τους γηπεδούχους) έφτασαν στη νίκη με πρωταγωνιστή τον νεαρό Δουβίκα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 78' και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαριέντος, σφραγίζοντας το «διπλό».

«Επαιξε με τη φωτιά» ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λάρισα στην Τούμπα, πήρε όμως τη νίκη με 1-0, με σκόρερ τον Τζόλη στο 16'. Και οι δυο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Δύσκολη νίκη 3-1 πήρε ο Αρης με αντίπαλο τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Φθιώτες να προηγούνται (Ρόμανιτς 38'), να κρατάνε μέχρι το 70' και τον Αρη να ανατρέπει τα δεδομένα με τα γκολ των Λόπεθ (72'), Γκάμα (78' πέναλτι) και Μπερτόλιο (90'+). Τέλος, στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 (Νέιρα 60' - Μάζουρεκ 38' πέναλτι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ