Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις από σωματεία

-- Με σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά - Δεν θα πληρώσουμε ξανά!», σωματεία του Ηρακλείου προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 18/9, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κινητοποίησης, τα Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ έδωσαν χτες συνέντευξη Τύπου.

-- Σωματεία και φορείς των Χανίων καλούν σε συγκέντρωση την Παρασκευή 18/9, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Στην κινητοποίηση καλούν με κοινή ανακοίνωσή τους τα Σωματεία Εργαζομένων Επισιτισμού, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Τροφίμων - Ποτών, Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και το Συνδικάτο Κατασκευών.

-- Σε σύσκεψη σωματείων της Μεσσηνίας την Τετάρτη 23/9, στις 7 μ.μ. στον αίθριο χώρο του κτιρίου της Περιφέρειας, καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

-- Μαχητικές συγκεντρώσεις και μαζικές εξορμήσεις πραγματοποίησαν το Σάββατο εργατικά σωματεία σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων των ταξικών συνδικάτων ενάντια στις αντεργατικές εξαγγελίες της κυβέρνησης στη ΔΕΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ