Σάββατο 3 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 4 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Επιβεβαιώνουν ότι φοβούνται να αντιπαρατεθούν με τα αιτήματα»

Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς απέναντι στους μαθητές εμφανίστηκε την Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή του «Mega» ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «κακομαθημένους» τους μαθητές που αγωνίζονται, ενώ σε μια επίδειξη του πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις δίκαιες διεκδικήσεις των μαθητών, αρνήθηκε και να ακούσει μαθήτρια που ζήτησε να παρέμβει στη συζήτηση.

Σε σχόλιό του για τη στάση του Α. Γεωργιάδη και βουλευτών της κυβέρνησης εναντίον των μαθητών, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει:

«Με άθλιους, απαράδεκτους και χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον χιλιάδων μαθητών που αγωνίζονται για ανοιχτά και ασφαλή σχολεία, με την απαίτηση να μη μιλήσει ούτε σε τηλεοπτικό πάνελ με εκπρόσωπο μαθητών, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, σήμερα επιβεβαίωσε ότι είναι επιλογή της κυβέρνησης να μην ακούει τους μαθητές, υποκριτικά τα καλέσματά της σε διάλογο και ότι φοβούνται να αντιπαρατεθούν με τα δίκαια αιτήματα των μαθητών.

Αν αναζητά η κυβέρνηση "κακομαθημένους", ας κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη, που επιμένει να διαστρεβλώνει, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί τους μαθητές, να μη διασφαλίζει ούτε τα στοιχειώδη για την προστασία της υγείας του λαού και της νεολαίας.

Οι μαθητές, απέναντι σε όλα αυτά, αντιτάσσουν το δίκιο τους! Γι' αυτό είναι ήδη νικητές!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ