Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Πλούσια δραστηριότητα ξεδιπλώνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία τον μήνα Νοέμβρη, με προβολή βίντεο, ηλεκτρονικές εκδηλώσεις και ομιλίες.

Συγκεκριμένα οργανώνει:

  • Σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για το lockdown στη Θεσσαλονίκη: Η διέξοδος για το λαό!». Θα μιλήσει η Ελένη Μπακιρλή, μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων ΑΧΕΠΑ και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, και ο Ανδρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το link της εκδήλωσης: https://us05web.zoom.us/j/8944509954 Κωδικός: 1234
  • Το Σάββατο 7 Νοέμβρη:

-- Προβολή του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Ποιοι την "φούσκωσαν" και ποιοι την πολέμησαν» και συζήτηση με θέμα «Το σύστημα που γεννά το φασισμό είναι εδώ, παλεύουμε για την ανατροπή του» σε διαδικτυακή εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ., από τους μαθητές στα λύκεια Καλαμαριάς. Το link της εκδήλωσης: https://us05web.zoom.us/j/9525870387

-- Σύσκεψη στο Λιτόχωρο, στις 11 π.μ., με θέμα τον φασισμό και προβολή του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Ποιοι την "φούσκωσαν" και ποιοι την πολέμησαν».

  • Την Κυριακή 8 Νοέμβρη:

-- Διαδικτυακή εκδήλωση στις 6 μ.μ. με θέμα «Στις κρίσεις ξεσπά μια κοινωνική επιδημία που σε κάθε άλλη προηγούμενη εποχή θα φαινόταν σαν παραφροσύνη... Ο σοσιαλισμός δεν είναι παραφροσύνη, μα το τέλος κάθε παραφροσύνης». Θα μιλήσουν ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και ο Γιώργος Τσούγκαρης, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου ΑΕΙ Θεσσαλονίκης. Το link της εκδήλωσης: https://us05web.zoom.us/j/8942170270 Η εκδήλωση θα βασιστεί στην μπροσούρα της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας για την οικονομική κρίση.

-- Διαδικτυακή σύσκεψη στις 8 μ.μ. από τη μαθητική ΟΒ Θέρμης με θέμα «Οι εξελίξεις στην πανδημία και πώς επηρεάζεται το σχολείο - πείρα από τις μαθητικές κινητοποιήσεις και συνέχεια». Το link της εκδήλωσης: https://us05web.zoom.us/j/5013040855

-- Οι μαθητικές Οργανώσεις της Πτολεμαΐδας διοργανώνουν συζήτηση στη 1 μ.μ., στο θεατράκι, με θέμα: «Το να ανήκει κανείς στην Κομμουνιστική Νεολαία είναι η μεγαλύτερη τιμή», εμπνευσμένο από τον μεγάλο κομμουνιστή επαναστάτη Τσε Γκεβάρα.

-- Οι μαθητικές Οργανώσεις της Κοζάνης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα», στην πλατεία της Σκ'ρκας, στις 12 μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ