Τρίτη 10 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Δεύτερη αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Για δεύτερη φορά, ύστερα από τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα σωματείων και φορέων της Μαγνησίας, συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων που γέμισαν πάλι ένα μικρό φορτηγό, με το οποίο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Στέκι Αλληλεγγύης σωματείων και φορέων στην Καρδίτσα, ως μια μικρή ανακούφιση των πλημμυροπαθών της πόλης.

Μαζί με τα είδη που συγκεντρώθηκαν στον Βόλο, μετά από κάλεσμα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος της ΟΓΕ), του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Μαγνησίας και του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, μεταφέρθηκαν και 9 κουτιά με τρόφιμα και είδη καθαριότητας, που συγκέντρωσε ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου (μέλος της ΟΓΕ).

Παράλληλα με τη βοήθεια αυτή, αναφέρουν τα σωματεία και οι φορείς της Μαγνησίας, «στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων απαιτώντας: Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, να αποζημιωθούν στο 100% για τις καταστροφές που υπέστησαν οι λαϊκές οικογένειες, απαλλαγή τους από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ