Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επιβλητική πρόκριση για τη Βουλιαγμένη

Με τη Βουλιαγμένη να παίρνει την πρόκριση και τους Απόλλωνα Σμύρνης και Πανιώνιο να αποκλείονται από τη συνέχεια ολοκληρώθηκε η παρουσία των τριών ελληνικών ομάδων στους προκριματικούς ομίλους του Eurocup ανδρών. Σημειώνεται πως οι τρεις ελληνικές ομάδες είχαν το μειονέκτημα της έλλειψης αγώνων λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών εξαιτίας των μέτρων αναστολής στον αθλητισμό.

Η Βουλιαγμένη, συμμετέχοντας στους αγώνες του ομίλου που έγινε στη Γαλλία, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» αφού επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά πρώτευσε με 3 νίκες και καμία ήττα. Ο ΝΟΒ επικράτησε εύκολα της γερμανικής Λούντβισμπουργκ με 21-5, της ελβετικής Καρούζ με 21-6 και της οικοδέσποινας γαλλικής Πεΐ Ντε με 12-11.

Ο Απόλλων Σμύρνης στον όμιλο της Ουγγαρίας πάλεψε για το καλύτερο παρά το δύσκολο της αποστολής, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί έχοντας απολογισμό 2 ήττες και 1 ήττα. Ο Απόλλων ηττήθηκε από τις ισχυρές ουγγρική Σολνόκι με 13-14 και Στράσμπουργκ με 8-7 ενώ νίκησε την ισπανική Τεράσα 14-13.

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια αποκλείστηκε από τη συνέχεια ο Πανιώνιος συμμετέχοντας σε ένα δύσκολο όμιλο στην Ισπανία. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν από τις Μπαρτσελόνα 15-5, από την ουγγρική Βαζούτας 18-9 και τη γαλλική Τουρκουά με 20-9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ