Πέμπτη 25 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τρεις δωρεάν παραστάσεις στο πνεύμα της αποκριάς

Η αρχή γίνεται στις 28/2 με τους Encardia
Η αρχή γίνεται στις 28/2 με τους Encardia
Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις δωρεάν live streaming μεταδόσεις του με ένα θεματικό αφιέρωμα στην αποκριά, με τίτλο «διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά».

Στις 28/2, 4/3 και 14/3, στις 9 μ.μ., τρία εξαιρετικά σχήματα καλλιτεχνών προσφέρουν παραστάσεις με χορό, μουσική, κέφι, σατιρικά τραγούδια, μιμήσεις, μεταμφιέσεις. Η μετάδοση των εκδηλώσεων θα γίνει από τη σελίδα του Κέντρου στο Facebook και από τη διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr

Την Κυριακή 28 Φλεβάρη η αρχή γίνεται με τους Encardia, που παρουσιάζουν μουσικές και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, δημιουργώντας το καλύτερο κλίμα γιορτής σε ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για την αποκριά του 2021.

Ακολουθούν την Πέμπτη 4 Μάρτη επτά εξαιρετικοί μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σαν παράσταση», βασισμένο σε διαχρονικά και πολυαγαπημένα τραγούδια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Και την Κυριακή 14 Μάρτη οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το «Σατιρικόν», μια μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στο σατιρικό τραγούδι από την εμφάνιση της ελληνικής δισκογραφίας μέχρι σήμερα. Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Στάθη Παχίδη, η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον Αττίκ και τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη, προχωρά στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Γιώργο Ζαμπέτα, κάνει στάση στον Μάνο Χατζιδάκι, στον Μάνο Λοΐζο και στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και φτάνει μέχρι τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους «Αγαμους Θύτες»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ