Τρίτη 4 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Κρίσιμη στροφή για... μνηστήρες

Με τη διαδικασία των πλέι οφ στη Super League 1 να μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, η αυριανή 7η αγωνιστική θεωρείται ιδιαίτερα κομβική για την κόντρα διεκδίκησης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Σημειώνεται ειδικά γι' αυτή ότι μετά τις προκρίσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, πλέον και η 4η θέση από το πρωτάθλημα οδηγεί σε συμμετοχή στην Ευρώπη.

Αύριο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κόντρα «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (21.30, Novasports 1) θα τα ...ξαναπούν λίγες μέρες μετά τη ρεβάνς της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου ο δεύτερος νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό. Για τους «κιτρινόμαυρους» το παιχνίδι είναι καθοριστικό για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους αφού μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό τα περιθώρια απωλειών για έξοδο στην Ευρώπη έχουν στενέψει ιδιαίτερα. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ με καλή ψυχολογία επιζητά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για τον στόχο της δεύτερης θέσης.

Εξίσου ενδιαφέρον θεωρείται και το παιχνίδι στο «Απ. Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (19.30, Novasports 2). Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευελπιστούν και σε νέο στραβοπάτημα της ΑΕΚ προκειμένου να καλύψουν περισσότερο τη διαφορά από την 4η θέση.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης θα υποδεχθεί τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό (17.15, Νovasports 1) επιδιώκοντας την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Εισήγηση για αφαίρεση βαθμών στον Αρη

Σοκ στον Αρη προκάλεσε η εισήγηση για αφαίρεση 6 βαθμών από την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, για την υπόθεση πλαστογραφίας του δελτίου του ποδοσφαιριστή από τη Β. Μακεδονία Μπόρτσε Λέσκοφ. Σημειώνεται πως πριν από ένα χρόνο, μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους «κίτρινους».

Ωστόσο κατόπιν σχετικού αιτήματος που έγινε προς την ΕΠΟ η τελευταία ενημέρωσε πως το δελτίο του ήταν πλαστό. Από την πλευρά του ο Αρης με επίσημη ανακοίνωση τονίζει πως «δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και η αλήθεια θα λάμψει όταν δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ