Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σωματεία οργανώνουν την κλιμάκωση της πάλης
  • Αύριο Πέμπτη η σύσκεψη, στις 6.30 μ.μ.
  • Συσκέψεις σωματείων και σε άλλες πόλεις

Σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης προγραμματίζουν εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο «Πάρκο των 4 εποχών» στη νέα Παραλία.

Στη σύσκεψη καλούν τα Σωματεία: Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές, Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων, Εμποροϋπαλλήλων, Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας, Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Γραφικών Τεχνών Τύπου - Χάρτου, Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στα εργατικά σωματεία και συλλόγους της πόλης, προκειμένου να υψώσουν τείχος αντίστασης στα βάρβαρα κυβερνητικά σχέδια. «Είναι ώρα ευθύνης για κάθε σωματείο, για κάθε τίμιο συνδικαλιστή. Είναι ώρα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε την κλιμάκωση της δράσης ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει έναν νέο εργασιακό μεσαίωνα. Να οργανώσουμε την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Σε άλλες πόλεις

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλούν σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του Βόλου να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Μεταξουργείου.

Στα Γιάννενα, σε σύσκεψη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων την Πέμπτη 13 Μάη, στις 7 το απόγευμα, στο Θεατράκι στη Σκάλα.

Στη Μεσσηνία, σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία).

Στα Χανιά, σωματεία καλούν σε σύσκεψη την Παρασκευή 14 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ