Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου την Κυριακή 16 Μάη, στις 10 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο).

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής καλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πάρκο Τεσσάρων Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του γερμανικού προξενείου.

Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας, την Κυριακή 23 Μάη στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ, αντιπροσώπων και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από Δευτέρα 24 Μάη έως Παρασκευή 28 Μάη, καθημερινά 9 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας την Κυριακή 23 Μάη, στις 10 π.μ., στην πλατεία πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών. «Μπροστά και στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας, να πάρουν το μήνυμα όλοι αυτοί που μας θέλουν συμβιβασμένους, να δουλεύουμε με σκυφτό το κεφάλι και κλειστό το στόμα. Εμείς τραβάμε το κουπί, εμείς τσακιζόμαστε στη δουλειά, εμείς είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε για το πώς θα οργανώσουμε τον αγώνα μας», αναφέρει στο κάλεσμά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ