Τετάρτη 12 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Η ώρα της φιέστας για τον Ολυμπιακό

Με τα κρίσιμα ζητήματα να έχουν πλέον κριθεί, το ενδιαφέρον στη σημερινή 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 εστιάζεται στη μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Ιδιαίτερο σημείο της αγωνιστικής αποτελεί η φιέστα - χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων - που ετοιμάζει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στο Φάληρο, φιλοξενώντας τον ΠΑΟΚ. Με απόφαση της διοργανώτριας Super League θα γίνει και η απονομή του φετινού τροπαίου στους «ερυθρόλευκους», που αποτελεί το 46ο συνολικά στην ιστορία τους. Σημειωτέον, ενόψει της «ερυθρόλευκης» γιορτής η ΠΑΕ προχώρησε στη δημιουργία εικονικής κερκίδας για τους φιλάθλους, όπου τα έσοδα από τα τηλε-εισιτήρια θα δοθούν για ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Με απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς, στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες, ακόμα και οι τραυματίες, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στη φιέστα.

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι αναμένεται να λειτουργήσει ως πρόγευση για τους δύο αντιπάλους ενόψει της κόντρας τους στον τελικό Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως αναμένεται και πάλι να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και νεαρούς από τις ακαδημίες. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να οριστικοποιήσει την παρουσία του στη 2η θέση, και φυσικά για λόγους ψυχολογίας μπροστά από τον τελικό.

Στο άλλα παιχνίδια, ο Αρης, με βλέψεις επιστροφής στη 2η θέση, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που χτες ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ρουμάνο τεχνικό Λάζλο Μπόλονι και με τον άμεσο βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας, επιδιώκοντας μία ακόμα θετική παρουσία, υποδέχεται την ανεβασμένη ψυχολογικά ΑΕΚ, που μετά την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας στοχεύει στην πρώτη τριάδα.

Το πρόγραμμα (σήμερα στις 19.30): Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (Novasports 4), Αρης - Παναθηναϊκός (Novasports 3), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Novasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ