Σάββατο 15 Μάη 2021 - Κυριακή 16 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική στο combo

Μία ακόμα διάκριση ήρθε για την ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, στο αγώνισμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η Εθνική ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα του combo, κάνοντας τρία τα ελληνικά μετάλλια στη διοργάνωση, μετά το ασημένιο και το χάλκινο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο τεχνικό και στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο αντίστοιχα.

Στον τελικό του combo η νεανική αλλά ελπιδοφόρα ελληνική ομάδα πήρε τη 2η θέση, συγκεντρώνοντας 89,1000 βαθμούς για το πρόγραμμά της. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ουκρανία με 94,1000 β. και το χάλκινο η Λευκορωσία με 86,0667 β.

Η ελληνική ομάδα αποτελούνταν από τις: Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του συγχαίρει την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης για την επιτυχία, αναφέροντας: «Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που με μια πολύ νεανική ομάδα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του combo κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. Καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ