Τρίτη 18 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στο πλαίσιο αυτό, ο σύζυγος του θύματος της ληστείας που έγινε πριν λίγες μέρες θα κληθεί πάλι για κατάθεση. Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να μάθουν πόση ώρα έμειναν οι δράστες στο σπίτι του ζευγαριού και πώς έδρασαν. Επίσης θα ζητήσουν κάποια χαρακτηριστικά από τα πρόσωπά τους.

Για την σύλληψη ατόμου από τη Γεωργία στα σύνορα και κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να συνδέεται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αλλά ότι εμπλεκόταν σε περιστατικό με παρόμοια δράση. Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά, με την 20χρονη Καρολάιν να δολοφονείται από αδίστακτους ληστές πλάι στο 11 μηνών παιδί της.

Ερωτήματα πάντως προκαλούν οι αντιεπιστημονικές αναλύσεις της Αννας Ζαΐρη, προέδρου της Ενωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή λίγο - πολύ απέδωσε την εγκληματικότητα στην «εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Ελληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση». Για ένα φαινόμενο απότοκο της σαπίλας του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος, ο ρατσισμός επιστρατεύτηκε και πάλι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ