Σάββατο 22 Μάη 2021 - Κυριακή 23 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Η εκμετάλλευση δεν «διευθετείται», καταργείται!

Συσκέψεις - συζητήσεις διοργανώνουν οι ΚΟ του ΚΚΕ

Αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική διοργανώνουν συσκέψεις - συζητήσεις σε γειτονιές με σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Η εκμετάλλευση δεν "διευθετείται", καταργείται». Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 22 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Φρεαττύδας Πειραιά, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ανω Κορυδαλλό (πλατεία 25ης Μαρτίου - Σχιστό Κορυδαλλού), θα μιλήσει ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 23 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Μενίδι (πλατεία Αγίας Τριάδας), θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Παλατιανή (πάρκο Παλατιανής - Καππαδοκίας και Αγ. Ελένης), θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία Ηρώων, έναντι Αη Γιώργη), θα μιλήσει η Γιώτα Παπαλουκά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικών Συνοικιών.

Τη Δευτέρα 24 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (πλατεία Εργατικών Πολυκατοικιών Αγίας Αννας, πλησίον ΚΑΠΗ), θα μιλήσει ο Γιάννης Καρασούλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ανάκασα (πλατεία Αρη Βελουχιώτη), θα μιλήσει ο Βασίλης Παπαβασιλείου, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη (Πλατεία Θέτιδος - Αρχοντικό), θα μιλήσει ο Γιάννης Κονταργύρης, μέλος της ΤΕ Δυτικού Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον, στην πλατεία Ρίμινι, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ρήγας, μέλος της ΤΕ Δυτικών Συνοικιών.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Τη Δευτέρα 24 Μάη:

-- Στις 11 π.μ. εξόρμηση στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά και στην ΤΟΜΥ στην Ευκαρπία, με επικεφαλής την Βέτα Παπαδοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., εξόρμηση στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά και στα super markets της Πολίχνης, με επικεφαλής την Σοφία Καλαντίδου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 25 Μάη:

-- Στις 7 π.μ., περιοδεία στην Τεχνική Υπηρεσία Σχολικών Μονάδων με επικεφαλής τον Θανάση Κοκονά, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στα επισιτιστικά καταστήματα του «Τριγώνου» στην Πολίχνη, με επικεφαλής την Αφροδίτη Μπαλανάσιου, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στις 12 μ., περιοδεία στα συνεργεία Καθαριότητας και Οικοδόμων, με επικεφαλής τον Θανάση Κοκονά, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., περιοδεία στα εμπορικά και επισιτιστικά καταστήματα στην Ευκαρπία με επικεφαλής την Λίτσα Μάγγου, μέλος της ΤΕ Δ. Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Από την Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης και κεντρικά σημεία των πόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνουν τις επόμενες μέρες οι Οργανώσεις της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλονίκη:

Το Σάββατο 22 Μάη, στις 9.30 π.μ. στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, στις 11 π.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους και στη Χαριλάου, στις 12 μ. στον Λευκό Πύργο και στις 5 μ.μ. στην πλατεία Ναυαρίνου.

Την Κυριακή 23 Μάη, στις 10 π.μ. στον ανατολικό σταθμό των ΚΤΕΛ, στις 12 μ. στα επισιτιστικά μαγαζιά στην Αγίου Δημητρίου και στα Λαδάδικα και στις 4 μ.μ. στο Ελαιόρεμα.

Στις Σέρρες, το Σάββατο 22 Μάη, στις 11 π.μ. στην πλατεία Κρονίου και στις 3 μ.μ. σε επισιτιστικά μαγαζιά.

Στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Μάη στις 9 π.μ. στον ΟΑΕΔ Κιλκίς.

Πρόγραμμα συσκέψεων:

Το Σάββατο 22 Μάη στις 7 μ.μ., η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στο Αίθριο του Πολυτεχνείου με τίτλο «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Η ζωή κερδίζεται στον αγώνα για την ανατροπή». Θα μιλήσει η Αννα - Μαρία Ηλιού, Γραμματέας της ΠΟ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για το έγκλημα στην Παλαιστίνη (2023-10-25 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους» (2020-06-11 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους» (2020-06-06 00:00:00.0)
Καθημερινή δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2017-05-26 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2017-05-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ