Σάββατο 29 Μάη 2021 - Κυριακή 30 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις - συζητήσεις

Σάββατο 29 Μάη:

-- Οι ΚΟ Μισθωτών, Αυτοαπασχολούμενων Λογιστών και Εργαζομένων στις Ελεγκτικές Εταιρείες Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., με θέμα «Μy data & Ψηφιακός Μετασχηματισμός του κράτους. Ποιος ωφελείται πραγματικά;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ανοιχτό Θέατρο - Σκεπαστό Αττικής Οδού στον δήμο Μεταμόρφωσης (Γεωργίου Παπανδρέου & Γκινοσάτη, πλησίον σταθμού Προαστιακού Μεταμόρφωσης).

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη των ΚΟ ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902» στο αίθριο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ενάντια στην καταστολή οργανώνει η ΚΟ Σερρών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο πάρκο πίσω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Σερρών.

Παρασκευή 4 Ιούνη:

Η ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με μέλη ΔΕΠ, στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 6 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, γονιών και ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 31), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον αίθριο χώρο της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241) η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νομοθεσία - έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 7 Ιούνη:

Στις 7 μ.μ., στον δήμο Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

-- Την Τρίτη 1 Ιούνη, στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Την Τετάρτη 2 Ιούνη, στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους του δήμου Φυλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ