Τετάρτη 2 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις - περιοδείες

Με το σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Η εκμετάλλευση δεν "διευθετείται" - Καταργείται! Με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση»

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 8 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους του δήμου Φυλής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ταύρο, στον πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού Σχολείου, θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ. η Εφη Χαλιού, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 10 π.μ. η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί κατάστημα της Alpha Bank στον Πειραιά (Παπαστράτου 17-19) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 4 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο, με ομιλήτρια την Κανέλλα Γεωργοπούλου, Γραμματέα της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 6 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Δάφνη, στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Τσαλαγανίδη), θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ζεφύρι (Πάρκο Λιάρος, Θεατράκι), θα μιλησει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, γονιών και ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 31), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον αίθριο χώρο της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νομοθεσία - έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Καισαριανή, στο Πάρκο 2ας Μαΐου, με ομιλητή τον Πάνο Καραγιάννη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Ανοιχτές εκδηλώσεις ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα, με τίτλο «Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή», προγραμματίζει η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ:

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο υπαίθριο αμφιθέατρο του δημαρχείου Πυλαίας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 4 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο μπροστά από το 4ο - 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, με ομιλήτρια την Δήμητρα Χατζή, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο προαύλιο της Κοινότητας Χορτιάτη, με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Φλώρινα

Την Κυριακή 6 Ιούνη, στις 7 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, στην κεντρική πλατεία (Κανόνια), με ομιλητή τον Γιώργο Κουδούνα, Γραμματέα της ΤΕ Φλώρινας.

Στη Θάσο

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η Τομεακή Επιτροπή Θάσου οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο ψητοπωλείο «Ο Χρήστος» στη σκάλα Ποταμιάς. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

Το Σάββατο 5 Ιούνη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Θάσου οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Καλλιράχης. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ