Τρίτη 29 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Στον Καναδά για Τόκιο η Εθνική

«Λαβωμένη» από τις πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών στελεχών, αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Εθνική ομάδα μπάσκετ μπαίνει σήμερα τα ξημερώματα στην περιπέτεια του προ-Ολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στον Καναδά μέχρι τις 4 Ιούλη.

Η αποστολή της Ελλάδας αναμένεται δύσκολη, καθώς το τουρνουά δίνει μόνο ένα «εισιτήριο» για Τόκιο, στην ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση. Η Εθνική παίρνει μέρος στον 2ο από τους δύο ομίλους του τουρνουά, με αντιπάλους τους οικοδεσπότες Καναδούς - με τους οποίους ξεκινάει τις υποχρεώσεις της αύριο στις 02.00 ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ) - και την Κίνα. Στον 1ο όμιλο παίρνουν μέρος η Ουρουγουάη, η Τσεχία και η Τουρκία. Οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων προκρίνονται στα ημιτελικά, όπου θα διασταυρωθούν χιαστί (1ος Α - 2ος Β κ.λπ.) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.

Η αποστολή της Εθνικής: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Nικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Χάρης Γιαννόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λεωνίδας Κασελάκης, Ντίνος Μήτογλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ