Παρασκευή 2 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη σωματείων στη Θεσσαλονίκη

Σύσκεψη για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και στην εφαρμογή του αντεργατικού νόμου διοργανώνουν εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 7 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Τεσσάρων Εποχών στη Νέα Παραλία. Καλούν τα Σωματεία: Οικοδόμων, Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής, Επισιτισμού - Τουρισμού και Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.

Αλλες συσκέψεις σωματείων

Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής προχωρά σε ανοιχτή συνεδρίαση - σύσκεψη της κεντρικής του διοίκησης σήμερα, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο), με τη συμμετοχή των Παραρτημάτων, των Σωματειακών Επιτροπών και των Διοικητικών Συμβουλίων επιχειρησιακών σωματείων του κλάδου. Στη συνεδρίαση θα γίνει εκτίμηση των πρόσφατων απεργιακών κινητοποιήσεων και της συμμετοχής του Συνδικάτου σε αυτές, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στον κλάδο και το πλαίσιο δράσης και αιτημάτων για τη συνέχεια του αγώνα.

Σε εκδήλωση - συζήτηση καλεί η Πανελλήνια Ενωση Ελαιουργοσαπωνοποιών και Χημικής Βιομηχανίας Νομού Αττικής την Κυριακή 4 Ιούλη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου (στάση Μετρό «Νίκαια»), με θέμα «Οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργατών ως αποτέλεσμα της οργανωμένης πάλης τους, μέσα από τα συνδικάτα τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ