Σάββατο 3 Ιούλη 2021 - Κυριακή 4 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεταφρασμένο σε πολλές γλώσσες το κάλεσμα του Κόμματος

«Εργάτη Ελληνα και μετανάστη, έλα να συζητήσουμε για τα κοινά μας προβλήματα, που δεν γνωρίζουν εθνικότητα, χρώμα, θρησκεία», αναφέρει η ανακοίνωση - κάλεσμα της ΚΟ Αττικής που διακινείται μεταφρασμένη σε Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

«Η λύση βρίσκεται στην αναγέννηση του εργατικού κινήματος, στη συμμαχία με τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, σταθερό στην αρχή του διεθνισμού, δεν στέκεται απλά αλληλέγγυο δίπλα στον Ελληνα και μετανάστη εργάτη. Δίνει καθημερινή μάχη, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, με τους φτωχούς επαγγελματίες, μαζί με τη νεολαία, για ένα καλύτερο αύριο.

Ο καπιταλισμός, όσο δυνατός κι αν φαίνεται, δεν είναι ανίκητος. Οι εργάτριες και οι εργάτες, Ελληνες και μετανάστες, έχουν τη δύναμη να επιβάλουν το δίκιο τους, στην πάλη για την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού, να γίνουν κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουν, να οικοδομήσουν τη δική τους κοινωνία, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, βάζοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας την εκμετάλλευση, τη φτώχεια, τους πολέμους, την προσφυγιά», αναφέρει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ