Τετάρτη 7 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ
Απαιτούν να αποσυρθεί η απαράδεκτη ΣΣΕ που παρουσίασε η διοίκηση

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι με τη συμμετοχή πολλών εργαζομένων από τον Σύλλογο Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, απαιτώντας να αποσυρθούν οι απαράδεκτοι όροι που περιλαμβάνει σχέδιο της ΣΣΕ που έφερε η διοίκηση της επιχείρησης.

Ο διευθύνων σύμβουλος που συναντήθηκε με τους εργαζόμενους Χ. Σαχίνης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ισχυριζόμενος ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές γενικά και αόριστα, όμως συνάντησε την αποφασιστική στάση των εργαζομένων που απαίτησαν την απόσυρση των όρων.

Οπως αναφέρει η ΕΣΚ σε ανακοίνωσή της, οι όροι αυτοί προβλέπουν μεταξύ άλλων αλλαγή του Κανονισμού Προσωπικού, με στόχο την ανατροπή συγκροτημένων δικαιωμάτων, αλλαγή του Κανονισμού Υγειονομικής Υπηρεσίας, ώστε να μην είναι «κόστος» για την εργοδοσία, εκπόνηση μελέτης και εφαρμογής «νέου μισθολογίου», εισάγει σύστημα «αξιολόγησης» και σύστημα πρόσθετης αμοιβής, που στόχο έχουν τη μεγιστοποίηση των κερδών μέσα από την εντατικοποίηση, το ξεζούμισμα των εργαζομένων, ακυρώνει οποιοδήποτε ευνοϊκότερο όρο υπάρχει στις προηγούμενες ΣΣΕ κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ